از چه بگویم و از کدام در سخن بگویم که نه سخنی برایم مانده است نه دلی برای درد دل و نه قلمی برای نوشتن...
درد بی دردی،بد دردی است،ماه رجب دارد به نصف می رسد و من بیچاره هنوز در این دنیای غفلت زده ی خویش سرگرم افسانه ام.دل به مجاز خوش کرده ام و از حقیقت روی برگردانیده ام...حیف این عمر!
و همین است که خداوند می فرماید:«من أعرض عن ذکری فان له معیشه ضنکا»
الهى عقل و عشق سنگ و شیشه اند
عاشقان از عاقلان نالند نه از جاهلان.
در این جلسه حضرت استاد صمدی آملی(حفظه الله)به ذکر یکی از اسرار قرآن کریم می پردازد که هر سوالی که داریم را میتوان با آن از قرآن استخراج نمود...از دوستانم خواهشمندم اگر راجع به این مطلب شریف اطلاعات دقیقی دارند در نظرات در میان بگذارند.
به گزارش خبرگزاری فارس، آیتالله صادق آملی لاریجانی رئیس قوه قضاییه
در سومین همایش طبیب روحانی که اختصاص به بزرگداشت
آیتالله علامه حسنزاده آملی داشت، گفت: ایشان از مفاخر روزگار و از چهرههای
برجسته جهان معاصر هستند.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: سومین همایش طبیب روحانی با هدف بزرگداشت مقام علامه ذوالفنون آیتالله حسنزاده آملی در تهران برگزار میشود.
این همایش از ساعت 8 تا 12 ظهر به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی تهران برپا میشود که در شناسایی ابعاد مختلف شخصیتی علمی و معنوی علامه ذوالفنون آیتالله حسن حسنزاده آملی کار خود را آغاز میکند.
این همایش بزرگ که با محوریت نقش علمی این عالم برجسته جهان اسلام در طب و علوم مرتبط دنبال میشود با حضور منصوری لاریجانی رئیس موسسه حکمت علوی و منصوری رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران همراه خواهد بود و شرکت یکی از روسای قوای مقننه یا قضائیه در این محفل معنوی محتمل است.
به گفته باقر لاریجانی رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی تهران احتمال حضور این معظمله در همایش وجود دارد و این امر به شرایط جسمانی ایشان باز میگردد.
هماکنون نیز وضعیت جسمی آیتالله حسنزاده آملی مطلوب گزارش شده است.
به گزارش فارس، این عالم وارسته در اواخر سال 1307 هجری خورشیدی در روستای ایرای لاریجان آمل دیده به جهان گشود و محضر اساتید بزرگ و فقههای جلیل القدری همانند سید محمدحسن الهی طباطبایی، آیتالله سید احمد لواسانی، آیتالله محمد تقی آملی علامه سید محمدحسین طباطبایی، حاج میرزا ابوالحسن شعرانی طهرانی محمد غروی، عزیزالله طبرسی، شیخ احمد اعتمادی، عبدالله اشراقی، ابوالقاسم رجایی و آیتالله فرسیو را درک کردهاند.
کتابهای متعدد ایشان که در علوم ریاضی، نجوم، فیزیک، عرفان، فلسفه، طب، منطق، هندسه و دیگر علوم اسلامی صاحب نظر هستند هماکنون در دانشگاهها و حوزههای علمیه جهان اسلام چراغ راه جویندگان نور و روشنایی است.
برای خواندن متن کامل، روی هر تیتر کلیک کنید:
مجلس ایشان (حضرت علامه حسن زاده آملی) مجلس طبابت روحانی و رشد در عرصه معراج روحانی است.
دریافت
عنوان: شرح واقعه دیدار آیت الله قاضی با یکی از اجنه
حجم: 192 کیلوبایت
به گزارش اداره ثبت احوال استان مازندران رئیس و چند تن از همکاران اداره ثبت احوال آمل در روز دوشنبه مورخه 09/02/1392 با حضور در منزل حضرت علامه حسن زاده آملی شناسنامه و کارت ملی معظم اله را تقدیم نمودند.حضرت علامه نیز ضمن تشکر برای ایشان دعا فرمودند . در ضمن نامه آقای فرج ا... ملکی مدیرکل ثبت احوال مازندران در مورد رونمایی از سند سجلی حضرت علامه در گنجینه اسناد سجلی مفاخر ، مشاهیر ، و سرداران شهید استان تقدیم گردید .